Вандали у Херсоні поглумилися над меморіалом Героям Небесної сотні (фото)

Зловмисники залишили на монументі написи "Росія" та понамальовували свастику.

Меморіал Героям Небесної сотні у Херсоні. Фото:facebook

У Херсоні невідомі осквернили меморіал Героям Небесної Сотні. Про це розповів настоятель храму святої Олександри Андрій Калина на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Прийшов сьогодні в Храм і жахнувся. Через дорогу є меморіал Героям Небесної сотні і загиблим учасникам війни з Росією. Ми довго будемо говорити про толерантність під час війни?" - написав він і опублікував відповідні фотографії.

На знімках видно, що вандали залишили на монументі різні написи і малюнки, в тому числі свастику і слово "Росія".

"Я дуже сподіваюся, що знайдуть цих виродків! Судити як зрадників!", - обурилися в мережі. "Відловити і в АТО, на передову. Хоча не факт, що не перейдуть відразу на іншу сторону", - запропонували в коментарях.

"Моральна деградація. І знаходяться ж такі персонажі Покарання таким має бути максимально жорстким", - додали користувачі.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...