У місцевих царків відставка Бабіна викликає напад неприхованої радості. Це все, що треба знати про те, що відбувається в Херсонській області", - Борислав Береза

Корупціонери та екс-регіонали підозріло зраділи...
Борис Бабін. Фото: Херсон Онлайн.

"Учора ввечері з'явилася інформація про те, що Петро Порошенко відправив у відставку Бориса Бабіна. Дуже показовою є реакція голови Генічеської РДА, якого це повідомлення потішило", - пише нардеп Борислав Береза на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"І його ж пост уподобав працівник апарату Херсонської ОДА.

Як повідомили мені з компетентних джерел, схожа реакція була у колишнього голови Генічеської РДА і регіонала-втікача Сейтумера Німетуллаєва, який зараз переховується в анексованому Криму. Особисто мені така однакова реакція цих людей підозріла. Думаю, що це привід задуматися ще більше про те, що відбувається в Херсонській області.

Нагадую, що саме Борис Бабін розповів нашій тимчасовій слідчій комісії в Херсоні про системні правопорушення, передав відповідні документи та озвучив те, що шокувало всю комісію.

І ось тепер у місцевих царків відставка Бабіна викликає напад неприхованої радості. Це все, що треба знати про те, що відбувається в Херсонській області. Мабуть, своєю роботою Борис довів їх до нервового зриву, раз вони так виявляють свою реакцію. А Борисові Бабіну я дякую за роботу і за ту інформацію, яку він передав нашій ТСК. І бажаю йому успішної самореалізації на новій ниві!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....