"Будемо прощатися": Гройсман обіцяє влаштувати розгін "совкової" одеської поліції

"Якщо я дізнаюся про перекриття доріг, евакуації машин та іншу маячю, то комусь із керівництва одеської поліції доведеться прощатися з посадами" - заявив прем'єр-міністр.

Володимир Гройсман. Фото:expres.ua

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман обурився намірами одеської поліції обмежити рух транспорту в місті через його приїзд. Про це він написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Прочитав, що одеська поліція попередила водіїв, що завтра їх чекають обмеження руху через мій приїзд! Хочу у свою чергу попередити одеську поліцію: не проявляйте "совкових" ініціатив!" - написав прем'єр.

Він також попередив, що в разі обмеження руху по місту деякі керівники обласної місцевої поліції можуть втратити посади.

"Якщо я дізнаюся про перекриття доріг, евакуації машин та іншу маячю, то комусь із керівництва одеської поліції доведеться прощатися з посадами. Давайте врешті-решт змінювати нашу психологію!" - написав Гройсман.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...