"Будеш подавати апеляцію - тобі не жити": Жінці-таксисту, яка зникла у Черкасах, погрожували

Виявилося, що постраждала роками судилася з колишнім чоловіком і отримувала погрози від його адвоката.

Ірина Чуприна. Фото:соцмережі

Рідні зниклої в Черкасах жінки-таксиста Ірини Чуприни розповіли, які обставини передували зникненню жінки. Про це пишуть ФАКТЫ, передають Патріоти України.

- Інших ворогів у Іри не було, - розповів брат жінки Денис Головатюк. - Єдине - вона не ладнала з колишнім чоловіком. Там була судова тяжба за квартиру, за аліменти. Не знаю, чи пов'язано це з її зникненням. Але адвокат колишнього чоловіка їй погрожував. Нещодавно було рішення суду по аліментах на дочку. Ірина просила 20 тисяч гривень, колишній чоловік визнав 13 тисяч, а суд присудив всього три тисячі. Тоді адвокат колишнього чоловіка сказав Ірі: "Будеш подавати апеляцію - тобі не жити".

- Вона подала апеляцію?

- Якраз готувала документи. Іра ж не просто так працювала ночами. Їй дуже потрібні були гроші - на дочку, на подачу позовних заяв, на адвокатів. Я говорив їй, що допоможу, чим зможу. Але Іра ніколи нічого не просила, все тягнула на своїх плечах.

- Ви розмовляли з її колишнім чоловіком після того, як Ірина пропала?

- Ні. Наскільки мені відомо, він перебуває за кордоном. Я не беруся стверджувати, що ці події між собою пов'язані. Але вже не знаю, що й думати. Розумієте, Іра зовсім не конфліктна людина. Вона давно працювала в таксі і були ситуації, коли люди відмовлялися платити. Іра просто плакала і все. Ніколи не намагалася протистояти. Коли в Києві її одного разу пограбували, вона віддала все і навіть не стала писати заяву. Вона розуміла, що повинна берегти себе заради доньки. Я впевнений: якби тут йшлося про гроші, вона б сказала злочинцям: "Забирайте і йдіть". Тут же взагалі нічого не зрозуміло. Машина злочинців, як бачите, не цікавила: вони чогось пригнали її назад в Черкаси.

- Правда, що салон був у крові?

- Так. Засинаючи, я бачу одну і ту ж картину: як Іру хапають за волосся, кидають на пасажирське сидіння і б'ють ножем. Після того, як мені перший раз це приснилося, експерт сказав, що в машині знайшли волосся, а на пасажирському сидінні кров.

Для тих, хто хоче допомогти родині Ірини Чупріної, публікуємо номер картки її брата: 4 731 219 102 967 563 (Денис Головатюк)

- Уже зрозуміло, що хороших новин не буде, - сказав Денис. - Допомога потрібна не мені, а доньці Іри. Їй 18, вона повинна хоча б довчитися.

Як повідомлялося раніше, жінку-таксистку Ірину Чуприну, яка зникла у різдвяну ніч в Черкасах, знайшли мертвою у Смілі. Її тіло із численними ножовими пораненнями відшукали водолази у річці Тясмин в одному з мікрорайонів міста.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...