Будні "наддержави": Чоловік підірвав бойову гранату на території торговельної бази в Хабаровську

Злочинець, імовірно, хотів пограбувати базу і кинув гранату в той час, коли "відступав".

Росіянин підірвав гранату на території торговельної бази. Ілюстрація: соцмережі.

У російському Хабаровську 27 грудня чоловік підірвав бойову гранату на території торговельної бази, сам він загинув. Про це повідомили ТАСС у міській єдиній черговій диспетчерській службі, передають Патріоти України.

Від осколків також постраждали жінка і двоє чоловіків. Співрозмовник агентства розповів, що чоловік, імовірно, хотів пограбувати базу і кинув гранату в той час, коли "відступав".

У крайовій клінічній лікарні №2 в Хабаровську агентству повідомили, що до медичного закладу надійшло двоє постраждалих, їхній стан важкий, вони в реанімації. На місці працюють поліція і вибухотехніки.

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...