Молодь святкувала: На Тернопільщині через вибух гранати травмовано п'ять осіб (фото)

За попередньою інформацією, вибух стався в результаті необережного поводження з гранатою РГО.
Свято закінчилося вибухом. Фото: прес-служба нацполіції.

На Тернопільщині через вибух гранати травмовано п'ять осіб, серед яких є неповнолітні. Як повідомили в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, інцидент стався в селі Колодіївка Підволочиського району в приміщенні нежитлового будинку 2 січня близько 23:00, передають Патріоти України.

За попередньою інформацією, вибух стався в результаті необережного поводження з гранатою РГО, яку приніс із собою 24-річний житель села Малий Ходачків. За даними заступника начальника ГУНП в Тернопільській області Степана Яцуха, двоє дівчат та троє хлопців віком від 15 до 24 років зібралися для продовження святкування Нового року, який зустрічали разом у даному будинку 31 грудня. Другого січня вирішили ще раз зібратися.

Один з присутніх приніс гранату і поклав її на стіл. Небезпечний предмет захотіла оглянути одинадцятикласниця. При цьому випадково зачепила чеку і граната вибухнула. В усіх потерпілих травми різного ступеня тяжкості - травми очей, хімічні опіки, переломи, розриви барабанних перетинок, рвані рани різних частин тіла. Стан трьох стабільний. Ще двоє – в реанімаційному відділенні. На місці події працюють оперативники, вибухотехніки та криміналісти. Правоохоронці з'ясовують, звідки у молодого хлопця взявся небезпечний предмет. Подія внесена в ЄРДР за ст. 263 ч. 1 ККУ (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).


У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...