Будні "наддержави": У Росії сталася нова масштабна НП (відео)

Полум'ям була охоплена велика ділянка торгових рядів, в одному місці дах прогорів повністю і обрушився.

Пожежа у П'ятигорську. Фото: скріншот з відео.

Вранці, 4 січня, в російському П'ятигорську загорівся Верхній ринок. Про це повідомляє видання "Блокнот-Ставрополь", передають Патріоти України.

На кадрах відео видно, що полум'ям охоплена велика ділянка торгових рядів, в одному місці дах прогорів повністю і обрушився, всюди густий чорний дим. Як повідомляє очевидець подій, всі люди в безпеці, встигли залишити приміщення.

На місце події приїхали пожежники, але під'їхати до палаючої будівлі ближче не можуть через встановлені бетонні блоки. Причини пожежі на даний момент невідомі. Про постраждалих або загиблих також не повідомляється.



"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...