Будні скреп: У вагонах московського метро на жінок нападає маніяк-гвалтівник (фото)

В російській столиці стався вже не один такий злочин.

У московському метро. Фото: соцмережі.

У Москві чоловік гвалтує жінок в вагонах метро, передають Патріоти України із посиланням на РЕН ТВ.

Обидва рази жінки залишалися в порожніх вагонах в пізній час. Побачивши жертву, насильник сідав в той же вагон і замикав його спеціальним ключем. Насильник нападав на жінку і позбавляв її можливості покликати на допомогу. Після він кидав зґвалтовану жертву в вагоні і тікав.

За деякими даними, останній такий злочин було скоєно в московській підземці минулої ночі. Насильник орудував на станціях "Свіблово" і "Сокольники" метрополітену Москви.

Камера одного з вагонів метро зафіксувала підозрюваного в скоєнні злочину. Це чоловік середнього зросту з русявим волоссям, одягнений в темну куртку.

"Зараз із ним гуляє мама": Представник Латвії на Євробаченні-2024 прихистив песика з Харкова (відео)

субота, 11 травень 2024, 20:10

Представник Латвії на пісенному конкурсі "Євробачення-2024" – співак Dons – став одним з учасників, хто публічно підтримав Україну. Виконавець прихистив собаку з Харкова. Артист поділився, як назвав домашнього улюбленця, передають Патріоти України. Під...

Зберігалась в звичайній школі: В Австралії реконструювали стародавню єгипетську мумію

субота, 11 травень 2024, 19:34

Муміфікована голова зі стародавнього Єгипту, виставлена в шкільній бібліотеці в Австралії, тепер має нове обличчя завдяки ретельній науковій реконструкції, повідомляють Патріоти України. Стародавній об'єкт є чимось на кшталт загадки - незрозуміло, як в...