Будні скрепної наддержави: У Підмосков'ї труни з покійними тягнуть на кладовище під потягами (фото)

Людям, щоб поховати родичів або відвідати померлих, доводиться чекати кілька годин або труну під поїздом протягати.
Ликіно-Дулево - не є найбільш цивілізованим місцем у світі. Фото: соцмережі.

Місцеві жителі Підмосков'я змушені повзти під залізничними вагонами з трунами, щоб доставити покійних на кладовище в Ликіно-Дулеве. Іншого шляху до місця поховання немає, а поїзди простоюють по кілька годин на залізничному переїзді, передають Патріоти України із посиланням на "Підмосков'я сьогодні".

"Там постійно стоять товарні вагони, а людям, щоб поховати родичів або відвідати померлих, доводиться чекати кілька годин або, дійсно, труну під поїздом протягати. Сама лазила багато разів", - сказала городянка Ірина Панкратова-Расказова.

Після скарг людей, московська залізниця провела перевірку і пообіцяла змінити технологію управління рухом поїздів на проблемній ділянці.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...