"​Була у Надійки, на побаченні. Почувається нормально. Обличчя дуже жовте. Худне", - Віра Савченко

Сестра української льотчиці Надії Савченко Віра відвідала її в СІЗО в Ростовській області і констатувала погіршення її стану.

Надія Савченко. Фото: president14.com.ua."Була у Надійки, на побаченні. Почувається нормально. Обличчя дуже жовте. Худне... 68 кг. Ніяких аналізів в неі не беруть в СІЗО-3. І це на третьому тижні голодування!!?" - написала Віра Савченко на своїй сторінці у "Фейсбук", передають Патріоти України.

"Надя ж чекає на суди 13.01.16. Передає вітання всім добрим людям. Дякує, Юля Володимирівна, за Ваше привітання. Мені вдалося його через скло показати сестричці. Чула, що Петро Олексійович теж написав привітання їй, Кольченку, Сєнцову. Але мені його в Києві не передали, тож показувати не мала що. Сподіваюсь дійде до адресатів", - додала сестра льотчиці.

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...