"Були чутні стогони і крики", - біля Маріуполя з терористами швидко розправилися наші воїни

Бійці відкрили вогонь по бойовикам, які підступно підійшли до українських позицій на 15 метрів

Фото: "Експрес"

Поблизу Водяного відбувся бій ЗСУ і терористів «ДНР». Про це розповів прес-офіцер сектору «Маріуполь» Олександр Кіндсфатер, повідомляють Патріоти України з посиланням на "0629".

Упродовж минулої доби бойовики так званої «ДНР» 27 разів відкривали вогонь в секторі «Маріуполь». Позиції близько Гнутове були обстріляні 1 раз, Широкино -10, Павлопіль - 3, Водяне - 2, Талаковка - 4, Бердянське - 1, Мар'їнка - 8. Обстріл почалися з 1 ночі і закінчилися о 23:20. За сьогоднішній день обстрілів не було.

Терористи використовували стрілецьку зброю, кулемети, БМП і артилерію (в тому числі ствольну). Бойовики застосовували САУ 122 мм і 152 мм. Також з мінометів 82 мм і 120 мм було обстріляно Широкино, Мар'їнка та позиції в районі Талаківці.

Близько Водяного відбувся бій ЗСУ з бойовиками. Терористи висунулися та підійшли до позицій українських силовиків на 15 метрів. Вони були помічені і по ним відкрили вогонь. Обстріляні терористи відступили, зазнавши втрат. «300»-ті були точно. Були чутні стогони і крики», - говорить Олександр Кіндсфатер.

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...