"Були чутні стогони і крики", - біля Маріуполя з терористами швидко розправилися наші воїни

Бійці відкрили вогонь по бойовикам, які підступно підійшли до українських позицій на 15 метрів

Фото: "Експрес"

Поблизу Водяного відбувся бій ЗСУ і терористів «ДНР». Про це розповів прес-офіцер сектору «Маріуполь» Олександр Кіндсфатер, повідомляють Патріоти України з посиланням на "0629".

Упродовж минулої доби бойовики так званої «ДНР» 27 разів відкривали вогонь в секторі «Маріуполь». Позиції близько Гнутове були обстріляні 1 раз, Широкино -10, Павлопіль - 3, Водяне - 2, Талаковка - 4, Бердянське - 1, Мар'їнка - 8. Обстріл почалися з 1 ночі і закінчилися о 23:20. За сьогоднішній день обстрілів не було.

Терористи використовували стрілецьку зброю, кулемети, БМП і артилерію (в тому числі ствольну). Бойовики застосовували САУ 122 мм і 152 мм. Також з мінометів 82 мм і 120 мм було обстріляно Широкино, Мар'їнка та позиції в районі Талаківці.

Близько Водяного відбувся бій ЗСУ з бойовиками. Терористи висунулися та підійшли до позицій українських силовиків на 15 метрів. Вони були помічені і по ним відкрили вогонь. Обстріляні терористи відступили, зазнавши втрат. «300»-ті були точно. Були чутні стогони і крики», - говорить Олександр Кіндсфатер.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...