Був бізнесменом, а став добровольцем: У Запоріжжі відкрили меморіальну дошку герою, який загинув, відбиваючи танкову атаку росіян (відео)

Віталій Теліженко мав власну тренінгову компанію у Києві, але з перших днів війни відправився на фронт добровольцем.

Відкриття меморіальної дошки. Фото: vv.com.ua.

Меморіальну дошку бійцеві ДУК Віталію Тіліженку відкрили 25 грудня на будівлі запорізької школи №109 (Бородинський район). Саме в цій школі вчився доброволець. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на vv.com.ua.

Ініціаторами відкриття меморіальної дошки стали рідні та близькі Віталія. На відкриття також прийшли бойові побратими загиблого патріота, вчителі, і просто небайдужі люди. Всі, хто його знав, відгукуються про Віталія як про чесну, чуйну людину, яка завжди був у перших рядах, чим би він не займався.

"Він вийшов в життя з нашої школи, а закінчив - захищаючи Україну. Пам'ять про Віталія Тіліженка завжди буде зберігатися в нашій школі", - скеля директор школи. Віталій вчився і працював в Запоріжжі, але два роки тому переїхав до Києва. У нього була тренінгова компанія.

Віталій Тіліженко пройшов через два майдани і з перших днів добровольцем вирушив на війну. У нього був позивний "Кекс". Загинув Віталій 10 серпня 2015 в бою під Волновахою. Подробиці того дня описав Рустам Док. Похований Віталій був 14 серпня 2015 р. За тиждень до смерті він організував у Києві мітинг проти демілітаризації Широкиного.


Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...