Був неправий: Глава поліції Києва потрапив в ДТП (відео)

Начальник київської патрульної поліції Юрій Зозуля знаходився за кермом автомобіля Hyundai Sonata, який зіткнувся з Daewoo Nexia.

Глава поліції Києва потрапив в ДТП в Маріуполі. Фото: "Mariupol.tv".

Підтвердилася інформація про те, що в Маріуполі в ніч на 30 травня в ДТП потрапив Юрій Зозуля, в листопаді минулого року призначений начальником патрульної поліції Києва. Спочатку про аварію повідомив портал "Mariupol.tv", пізніше виданню "УП" інформацію підтвердила представник прес-служби патрульної поліції Юлія Коваль, передають Патріоти України з посиланням на на Нескучные новости.

Відзначається, що Зозуля знаходився за кермом автомобіля Hyundai Sonata, який зіткнувся з Daewoo Nexia.

"Постраждалих немає. Були складні погодні умови, сильна злива", - сказала Коваль.

За даними ЗМІ, Зозуля рухався по другорядній дорозі по вулиці Італійській з боку проспекту Нахімова, а водій Daewoo Nexia їхав по головній дорозі по проспекту Металургів з боку ЗАГСу.

Ватники в Естонії розмахували прапором РФ з вікна авто, але далі щось пішло не так

середа, 8 травень 2024, 23:55

В Естонії поліція відкрила провадження стосовно трьох осіб, які розмахували прапором Росії з вікна автівки у місті Пярну. Двом з них призначили штраф. Про це повідомляє ERR, передають Патріоти України. Інцидент стався ввечері 24 квітня, близько 16:30 д...

Слухав пісню німецькою: Пенсіонер з Росії опинився в центрі "фашистського" скандалу

середа, 8 травень 2024, 22:57

У російському селищі Шахтарськ на Сахаліні розгорівся скандал навколо місцевого пенсіонера, якого звинуватили у "фашизмі" за прослуховування старої німецької військової пісні Wenn die Soldaten. Про це повідомляють російський Telegram-канал Baza, переда...