"Бий падлюку": Бійцям АТО приготували новий тираж гральних карт

Карти призначені для впізнавання та знешкодження ворогів українського народу на Донбасі

Ілюстрація: ЖЖ

Незабаром до бійців української армії поїде оновлений наклад гральних карт із зображеннями ключових і найбільш розшукуваних терористів, бойовиків та інших персонажів у «ДНР» і «ЛНР». Про це йдеться на сторінці спільноти «Бий падлюку» у Facebook, повідомляють Патріоти України

Як зазначається, автори виготовили 1000 примірників, які підуть на передову, до бійців АТО. «У зв'язку з тим, що падлюки з попередніх колод масово мруть, назріла необхідність оновленої колоди карт для бійців АТО. Зустрічайте нову колоду. Нові пики, нова сорочка, яку ми присвячуємо Арсену Павлову та ліфту», - написано на сторінці спільноти.

Також інформують, що частина нових колод гральниз карт буде продаватися для збору коштів на волонтерські проекти ініціативи «Народного тилу», про що автори спільноти «Бий падлюку» обіцяють повідомити окремо.

Окрім гральних карт активісти підготували і мішені для снайперів. Тепер на них зобразили і «політрука» Захара Прілєпіна, який є і на картах.

Додамо, що придумав карти у 2014 році відомий піарник і блогер Антон Ходза. За його словами, «тоді сепаратисти і російські пропагандисти почали активно вкладатися в розкручування нових образів, так званих «ЛНР» і «ДНР» – екс-прем'єра «ДНР» Олександра Бородая, екс-спікера Дениса Пушиліна та інших».

Ідея таких гральних карт сама по собі не нова – подібний засіб для тренування візуальної пам'яті був у американських солдатів в Іраку в 2004 році. Колоди з мішенями фігурують і в голлівудських фільмах про війну. Перший тираж вийшов на початку липня 2014 року – 200 штук. Він розійшовся блискавично – за допомогою волонтерів із групи «Народний Тил». Від того часу гральні карти «Бий падлюку» перевидавалися вже кілька разів.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...