Бийте цих звірюк: Люди в Мар'їнці радіють, що Україна дала гідну відповідь сепаратистам (відео)

Мешканців із проукраїнською позицією в містечку не так уже й багато.

Скрін відео

Після важкої ночі продовжує димитися Мар'їнка. Там у мирні споруди влучали снаряди терористів "ДНР". Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

У порожній будинок, куди зрідка заходив пожити місцевий безхатько, влучив снаряд 152 калібру. На сусідній вулиці снаряд та вогонь залишили від 2-поверхового будинку самі обгорілі стіни. Відновити його не буде жодної можливості.

Господар Сергій каже, що будував його не для себе. В будинку мали жити діти та малі онуки. Натомість тепер там розплавлені іграшки, обгорілі меблі та знищені особисті речі.

Микола про нічні пригоди розповідає емоційно. "Валили: летіло, горіло це все до 2:00 ночі, поки артналіт не закінчився", - каже він. Найбільше чоловік радіє з того, що українські військові дали гідну відповідь. Микола ризикує своїм домом та життям, але не хоче, аби у відповідь на вогонь з боку терористів українська зброя мовчала.

"Вони нам принесли свинцеву кашу і ми її запиваємо кров'яною юшкою. За що їх любить?", - каже він про сепаратистів.

Як повідомлялося раніше, вночі проти 19 серпня бойовики почали обстріл Мар'їнки Донецької області. "Район обстрілу - проспект Дружби (раніше Ворошилова). Через попадання снаряда загорівся будинок біля школи №2", - зазначив начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін. Снаряди пролітали просто над головами місцевих мешканців.

Чи потрібна довідка про несудимість для взяття на військовий облік чи оновлення даних - пояснення МВС

субота, 18 травень 2024, 3:25

У мережі поширили інформацію, що для взяття на військовий облік чи оновлення даних нібито потрібна довідка про несудимість. Міністерство внутрішніх справ це спростувало. Пояснення опублікувала пресслужба МВС. "Наголошуємо, що довідка (витяг) про відсут...

Спеціалісти вперше відтворили обличчя найбагатшого та наймогутнішого з найдавніших царів відомих історикам

субота, 18 травень 2024, 2:35

За цього фараона Єгипет досяг небаченої до того величі і процвітання ґ та першого піку своєї могутності. Науковці відтворили обличчя діда Тутанхамона Аменхотепа ІІІ, що стало першим за останні 3400 років відтворенням справжньої зовнішності культової п...