"Били дуже сильно. З обличчя зробили місиво": Стали відомі подробиці затримання члена "Азова" Краснова

В СБУ не заперечують, що Краснов має на тілі синці. Пояснюють це тим, що під час затримання чинив опір.

Станіслав Краснов. Фото:www.pravda.com.ua

Голову громадянського корпусу "Азов-Крим", бійця батальйону ОУН, учасника блокади Криму Станіслава Краснова сильно побили під час затримання. Про це твердять батьки його подруги і адвокат чоловіка, інформують Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Стаса били дуже-дуже сильно. З обличчя зробили місиво", - говорить батько затриманої разом з Красновим дівчини. Дісталося і Оксані Шелест.

"Є синці на щоці, на лобі, на ногах. Був обшук, забрали деякі речі, комп'ютери", - розповіла її мати Марія Шелест. В СБУ не заперечують, що Краснов має на тілі синці. Пояснюють це тим, що під час затримання чинив опір.

Бійці полку "Азов" і друзі Краснова в жахливі звинувачення не вірять. І обіцяють боротися за хлопця усіма законними методами.

"(У вівторок. - ред.) Буде суд, будуть поруки народних депутатів, буде підтримка хлопців. Будемо доводити свою правоту", - заявив позафракційний нардеп, командир полку "Азов" Андрій Білецький.

СБУ зі свого боку обіцяє вже найближчим часом оприлюднити подробиці цієї резонансної справи.

Не сподобалось, що гавкала: У Києві чоловік застрелив бельгійську вівчарку ветерана АТО

вівторок, 7 травень 2024, 15:26

У Києві 51-річний чоловік застрелив бельгійську вівчарку сусідів, і тепер йому загрожує 3 роки тюрми.Пса на прізвисько Чіп привезли із зони АТО у 2016 році. Він багато років охороняв будинок своєї родини, повідомляє Київська міська прокуратура, передаю...

Назад не повернуться? Українці активно отримують громадянство Чехії

вівторок, 7 травень 2024, 14:30

Щорічно близько 5000 іноземців отримують чеське громадянство. Більшість із них - українці (майже 50%) та словаки. Про це пише видання mukachevo.net, передають Патріоти України. Як пише видання, активно змінюють паспорти також росіяни, інтерес яких до ч...