"Чекайте інший тролейбус": В Одесі стався кричущий інцидент з дідусем на візку (відео)

Чоловік похилого віку на інвалідному візку попросив водія проїхати трохи далі, щоб той міг зайти через задні двері, проте водій відмовився.

Інвалідам марно сподіватися на одеські тролейбуси? Ілюстрація: соцмережі.

В Одесі зразу два водії тролейбусів відмовилися допомогти пенсіонерові з інвалідністю зайти в транспорт. Відповідні відео з'явилися в пабліку "Чорний список Одеса" в соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

За словами очевидців, чоловік похилого віку на інвалідному візку попросив водія проїхати трохи далі, щоб той міг зайти через задні двері, проте водій відмовився, аргументувавши це тим, що ззаду їде такий самий тролейбус.

"Ми 20 хвилин чекали тролейбус. В кінці приїхали 2 нових. І жоден водій не вийшов, щоб допомогти інваліду потрапити в тролейбус. Водій 10-ки сказав:" Ззаду такий же. Сідайте в нього", водій 9-го тролейбуса показала руками у шиї і теж не зупинилася. Потім приїхала стара 7-ка, але вона дідусеві не підійшла. Він вирішив поїхати додому на своїх двох", - розповіли в пості очевидці.

Директор компанії-перевізника, в якій працюють обидва водії, Дмитро Жеман повідомив, що вони понесуть відповідальність за цей інцидент. "Зазначені співробітники відсторонені від управління, тепер вони будуть стежити за санітарним станом території тролейбусного ДЕПО", - пообіцяв директор КП "Одесміськелектротранс" Дмитро Жеман.

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...

Близький друг і колега 56-річного Дмитра Капранова назвав причину його раптової смерті

вівторок, 16 квітень 2024, 19:52

Причиною смерті 56-річного українського письменника і книговидавця Дмитра Капранова – брата-близнюка Віталія Капранова – став серцевий напад. Про це 16 квітня розповів його друг і колега Сашко Лірник, передають Патріоти України. "Мені абсолютно не хоче...