Чекають по 3-5 діб: Українські туристи не можуть вилетіти додому з ОАЕ (фото, відео)

Інша група українських туристів близько 15 годин чекають вильоту з Коломбо на Шрі-Ланці до Шарджі в ОАЕ.

Фото:http://ua.112.ua/Близько сотні українських туристів кілька діб не можуть вилетіти додому з ОАЕ і перебувають в аеропорту міста Шарджа. Про це повідомила в ефірі телеканалу 112 Україна одна з туристок Марина Лук'янова, зазначають Патріоти України.

"Особисто я перебуваю тут уже третю добу, але є люди, які тут вже п'яту добу", - зазначила Лук'янова. За її словами, в аеропорту "застрягли" близько сотні українців, серед яких є кілька дітей.

"Тільки сьогодні до нас звернулася Державіаслужба, яка допомагає нам... Вчора приїздив консул, допоміг нам виписати квитки, тому що їх у нас забрали, і нібито ми повинні були виїхати звідси о 9 ранку (7 ранку за київським часом). Але ми знову не вилетіли, зараз знову приїхав консул і намагається щось з'ясувати. Я повинна сказати, що нашого консула не пускали в аеропорт, але він прорвався", - розповіла Лук'янова.

За словами туристки, мова йде про пасажирів рейсу авіакомпанії Air Arabia, які користувалися послугами туроператора Join UP.

Частина українських туристів у даний момент знаходяться в аеропорту Коломбо на Шрі-Ланці та близько 15 годин чекають вильоту до Шарджі.

"Ми пасажири рейсу G9504 Коломбо-Шарджа-Київ авіакомпанії Air Аrabia, туроператор Join up... Зараз 31.12.16 час місцевий 15.40 і ми з 01:00 знаходимося в аеропорту Коломбо!!! За 14 годин перебування в аеропорту представники компанії Air Аarabia не надали жодної інформації з нашого вильоту, не запропонували жодних умов для очікування... Зараз в аеропорту Шрі-Ланки працівники нам кажуть, що навіть якщо нас сьогодні і заберуть з Коломбо до Шарджі, у Київ ми все одно потрапимо не скоро", - повідомила одна з пасажирок рейсу Анна Рудь.

Начальник управління консульського забезпечення департаменту консульської служби МЗС Василь Кирилич повідомив у коментарі "Українській правді", що український консул намагається врегулювати цю ситуацію і забезпечити туристам необхідні побутові умови.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...