Чекати ще довго? Син головнокомандувача УПА розповів, коли закінчиться війна з Росією

Це станеться тоді, коли збанкрутує корпорація "Roshen", яка належить Петру Порошенку, вважає нардеп.

Юрій Шухевич. Фото:www.facenews.ua

Син головнокомандувача Української повстанської армії (УПА) Романа Шухевича, народний депутат фракції «Радикальної партії Олега Ляшка» Юрій Шухевич розповів, коли закінчиться війна з Росією. Про це пише Цензор.нет, інформують Патріоти України.

Нардеп Шухевич, який, як відомо, є прихильником розриву дипломатичних відносин з Росією, відповів на питання, чому українська влада не йде на такий крок.

Син головнокомандувача УПА сказав, що йому часто ставлять запитання про можливі терміни закінчення війни з Росією. Він навів відповідь на це питання якогось львів'янина. Той стверджує, що війна з Росією закінчиться тоді, коли корпорація Roshen, яка належить Петру Порошенко, збанкрутує.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...