Через анексію Крима мешканці півострова затримані як нелегали у Європі

Поліціявиявила в Іспанії 56 українських нелегалів і десять членів угруповання на чолі з його лідером, що жив в Барселоні.

Іспанія. Фото: соцмережі

Через військову агресіюРосії кримчани біжать з півострова і терплять приниження в Європі як нелегальні іммігранти. В Іспанії проведена великомасштабна операція по боротьбі з нелегальною імміграцією, спрямована спрямована проти іноземної злочинного угруповання, що організувало транзит громадян України до Великобританії через іспанські аеропорти, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Радіо Свобода".

В ході даної операції було затримано 56 українських нелегалів і десять членів угруповання на чолі з його лідером, що жив в Барселоні. За інформацією іспанських правоохоронних органів, за останні два роки шахраї переправили на Туманний Альбіон не менше шести тисяч українців.

Злочинці, щоб обдурити пильність британських силовиків, розробили складну схему: громадяни України забезпечувалися краденими польськими паспортами і переправлялися до Великобританії складним транзитом через Іспанію та Ірландію.

Проте, поліція розкрила всю мережу, - тих, хто займався пошуком в Україні бажаючих іммігрувати, і тих, хто забезпечував транзит в інших країнах. В результаті проведеної операції 56 українців з польськими паспортами були затримані в аеропортах Іспанії (причому відразу в 12-ти). В очікуванні документів і авіаквитків вони були розміщені на приватних квартирах, а потім через різні аеропорти для додаткової конспірації були відправлені до Ірландії.

Цікаво, що в поліції Іспанії відзначають, що серед затриманих в аеропортах громадян України був дуже високий відсоток біженців з анексованого Криму. Причому іспанські правоохоронці стверджують, що наявність кримчан в цих потоках нелегальної міграції стало вже сформувалася тенденцією.

"Саме за рахунок цих людей збільшився останнім часом імміграційний потік з України на Захід. Ми напряму пов'язуємо те, що відбувається з анексією Криму Росією. Нам доводиться мати справу з сумними наслідками тих подій", - підкреслили в іспанській поліції. Затримані в аеропортах громадяни України зараз знаходяться в приймачах для нелегалів. При цьому деякі з них виявилися без грошей, оскільки все віддали злочинцям, і без документів.

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...