"Через купу помилок Суркова Україна отримала щеплення від сепаратизму", - Казанський

Люди, які підтримували погляди про відокремлення і дивилися на Росію з надією, тепер дивляться на Луганськ і Донецьк, як на заповідники злочинності і бідності.

Денис Казанський. Фото: скріншот з відео.

Громадяни України, які підтримували погляди про відокремлення, тепер дивляться на Луганськ і Донецьк, як на заповідники злочинності і бідності. Ці люди розуміють, що краще не грати в такі ігри. Ми бачимо, що Україна отримала щеплення від сепаратизму. Про це в ефірі програми «Перші про головне. Коментарі» на телеканалі ZIK заявив журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

«Я думаю, що насправді Сурков нічого не вирішує і не він вигадав всю цю історію з анексією Криму, вторгненням на Донбас. Є Володимир Путін, який вирішує ключові питання: потрібен Донбас чи не потрібен, тримати його чи віддати. А Сурков це інструмент, який вирішував завдання на місцях. Російські аналітики пишуть, що він накопичив велику кількість негативу через великі помилки і прорахунки, і найбільші з них – це псевдореспубліки, які виявилися абсолютно неспроможними, непривабливими утвореннями, які дискредитували всю ідею проросійських рухів, сепаратизму», – зазначив журналіст.

За його словами, люди, які підтримували погляди про відокремлення і дивилися на Росію з надією, тепер дивляться на Луганськ і Донецьк, як на заповідники злочинності і бідності. Тепер ці люди розуміють, що краще не грати в такі ігри.

«Ми бачимо, що Україна отримала щеплення від сепаратизму. Нехай там буде якась Україна, яка їм може не дуже подобається, але перетворюватися в гетто з незрозумілим статусом вони точно не хочуть. І тому я думаю, що Сурков і за це в тому числі був звільнений», – переконаний Казанський.

Також Казанський, відповідаючи на запитання ведучого про те, як буде виглядати зовнішня політика РФ після того, як відбулися вибори, чи буде Володимир Путін більш поступливим, і чи зміниться ситуація на Донбасі, сказав, що не має гадки, як будуть розвиватися події, бо все вирішує Путін.

«Якщо він завтра захоче, то може піти на поступки і вирішити, що йому невигідно тримати Донбас у такому вигляді і здати, але я не дуже в це вірю. Я думаю, що ситуація насправді буде затягуватися і це буде такий Придністровсько- Абхазький сценарій. Навіть якщо змінять Суркова на когось іншого по факту змін жодних не буде», – прокоментував гість програми.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...