Через птаха? У Києві здійснив вимушену посадку літак (відео)

Вранці 11 липня в "Борисполі" здійснив вимушену посадку рейс "Аеропорт "Київ" (IEV) - Анталія (AYT)" авіакомпанії "Anda Air", повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу аеропорту в Facebook.

Рейс SSV2261 Anda Air на літаку MD 82, що вилетів о 09:09 з туристами з Києва (Жуляни) в Анталію на замовлення туроператора Join UP! здійснив аварійну посадку в аеропорту "Бориспіль" о 11:07. Зазначається, що екіпаж прийняв відповідне рішення в небі над Одесою.

"Приземлення повітряного судна з 174 пасажирами та 6 членами екіпажу пройшло успішно. Усі служби Міжнародний аеропорт "Бориспіль" продемонстрували злагоджену, професійну роботу", - йдеться у повідомленні.

Туроператор Join UP! стверджує, що причиною вимушеної посадки стало попадання птаха в двигун літака. Попередньо рейс Київ - Анталія перенесений на 14:30 після того, як буде проведено технічний огляд літака.

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...