Через рожеве волосся: У центрі Києва побили туриста з Великобританії (фото)

23-річний Ліам Ентоні Тонг приїхав до української столиці з Лутону на два дні, щоб "відкрити для себе нову країну".
Ліам Ентоні Тонг. Фото: соцмережі.

У п'ятницю, 19 січня, у центрі Києва невідомі побили громадянина Великої Британії. Про це повідомляє Громадське радіо, передають Патріоти України.

За інформацією видання, 23-річний Ліам Ентоні Тонг приїхав до української столиці з Лутону на два дні, щоб "відкрити для себе нову країну".

19 січня він мав повертатися додому, здав орендовану квартиру та з валізою вийшов на вулицю, щоб прогулятися містом перед відльотом. Навпроти Михайлівського собору на нього напали невідомі: почали кидатися в нього сніжками, штовхнули ногою валізу, а потім повалили та почали бити ногами.

Перехожі викликали швидку та поліцію. "У нього були тріщини зубів, тріщина в носі, на щастя, без зміщення, була підозра на тріщину чи перелом плечової кістки, але був просто защеплений нерв, був сильний забій плеча", - розповіли свідки.

Вони додали, що це не був грабіж, тому що "людина виглядала, скажімо так, досить трансгендерно - з рожевим волоссям, пірсингом у носі". У поліції повідомили, що зареєстрували факт побиття громадянина іноземної держави.

"Бумеранг" повернувся: Ключова галузь економіки РФ зіткнулася з гострим дефіцитом працівників - причиною стало вторгнення в Україну

середа, 8 травень 2024, 6:44

Перехід Росії на "військові рейки" в економіці призвів до гострої нестачі робочої сили в нафтовій та газовій промисловості. Справа в тому, що тепер за робочу силу з енергетичними компаніями активно конкурують армія та виробники зброї, крім того, в РФ з...

В Україні чоловіків, які не стали на військовий облік, штрафуватимуть без їхнього відома: Що це означає

середа, 8 травень 2024, 6:28

Парламент може легалізувати заочні штрафи для ухилянтів, передають Патріоти України. Як повідомляє "Судово-юридична газета", Верховна Рада готова ухвалити в цілому законопроєкт, який передбачає, що за порушення правил військового обліку чоловіків зможу...