Через візит у Крим: У "чистилище" "Миротворця" потрапила американка

Вейхель Кімберлі відвідала анексований півострів у складі делегації Центру громадських ініціатив США, стверджуючи після візиту, що "Крим дійсно повернувся додому".

Вейхель Кімберлі. Фото:http://www.segodnya.ua/

Представниця Центру громадських ініціатив США Вейхель Кімберлі, яка у складі делегації 18 травня відвідала анексований Росією Крим, поповнила базу ресурсу "Миротворець" в розділі "Чистилище". Про це повідомляє сайт 15 минут, передають Патріоти України.

У список небажаних в Україні осіб вона потрапила за заперечення окупації Криму і незаконний перетин кордону в неналежному місці.

"Ми як цивільні дипломати повинні подивитися на все своїми очима, поговорити з людьми і після приїзду додому розповісти нашим друзям і засобам масової інформації про те, що відбулося насправді. А насправді - Крим дійсно повернувся додому", -раніше заявляла вона.

На знімку Вейхель Кімберлі в центрі. Фото: Крим-інформ

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...