Через зауваження: Російські футболісти жорстоко побили представника "братнього народу"

Громадянин Білорусі отримав від нетверезих росіян через те, що став невільним свідком того, як вони трощили авто та висловив свою думку із цього приводу.

Кокорін і Мамаєв. Фото: ВВС.

За дві години до нападу на чиновника Мінпромторгу футболісти збірної Росії Олександр Кокорін і Павло Мамаєв побили випадкового перехожого, передають Патріоти України.

Як повідомляє телеграм-канал Mash, потерпілий - громадянин Білорусі. Йому дісталося від п'яних футболістів за те, що він зробив їм зауваження.

"О 7-й ранку Кокорін і компанія вийшли з одного столичного стриптиз-клубу. На шляху була стоянка, вона їм завадила і почався розгардіяш. П'яні футболісти стали штовхати машини, спиратися на них, нариватися на неприємності. Один з перехожих зробив їм зауваження. Здогадайтеся, що було далі.

Всією компанією вони валять його на землю, б'ють ногами і пробивають в голову. У хлопця струс, ЧМТ, він в реанімації", - йдеться в повідомленні.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...