Чергове жорстоке вбивство у Росії: Син директора позбавив життя молоду вчительку

Жінку задушив та втопив 19-річний молодик, який мав із нею стосунки

Фото: "Колесо"

У Приморському краї РФ син директора школи жорстоко вбив вчительку, втопивши її тіло у річці. Про це повідомляє місцеве інформаційне агентство PrimaMedia, передають Патріоти України.

Як зазначається, 27-річна жінка, яка працювала вчителькою в райцентрі Жовтневого району, зникла ввечері 16 жовтня. За словами місцевих мешканців, жінку вбив 19-річний молодик, який мав із нею стосунки. Нібито вчителька взяла для нього кредит, а коли настав час повертати гроші, молодик вирішив позбутись подруги.

До того ж повідомляється, що чоловік є сином директора іншої школи. Своєю чергою у слідчому управлінні СК РФ Приморського краю заявили, що чоловік уже зізнався у тому, що задушив, а потім втопив жінку. Також він показав на манекені, як саме це робив, та зізнався, що речі загиблої спалив.

"Із місця події вилучено незгорілі частини одягу. За клопотанням слідчого суд обрав щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді взяття під варту. Сьогодні йому висунуто звинувачення в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 105 КК РФ. Розслідування кримінальної справи триває.

Тіло потерпілої наразі не виявлено", - додали правоохоронці. Натомість, за словами одного з волонтерів, які беруть участь у пошуках тіла, молодик відхрестився від своїх слів, коли йому найняли адвоката, а суд обрав запобіжний захід.

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...