Черкаси, Новомосковськ, тепер і Кривий Ріг: Діти падають непритомними впродовж дня під час святкового заходу

Наразі відомо напевно, що це - не харчове отруєння. Версії черкаських рятувальників про можливі випаровування міської каналізації малоймовірні - через аналогічні випадки в інших містах України.

Дітям неочікувано стало зле. Фото: krlife.com.ua.

8 травня на проспекті Миру у Кривому Розі проходив парад, приурочений до Дня пам'яті та примирення. На торжество за традицією вивели студентів коледжів і «суворівців». Вони урочисто марширували в колоні. Чотири людини раптом знепритомніли. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на krlife.com.ua.
За попередньою інформацією, з ладу вивели трьох студентів «Крауса» і ще одного учня ліцею з посиленою військовою підготовкою. Першу допомогу на місці їм надали медики.

Нагадаємо, що дуже схожі інциденти сталися сьогодні в Новомосковську та Черкасах, де постраждали кілька десятків дітей.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...