Чого бояться росіяни: Опубліковані дані досліджень

Сімейні проблеми та цінності людей у РФ вже майже не хвилюють.

Страх. Фото: соцмережі

Всеросійський центр вивчення громадської думки провів дослідження "індексу страху росіян". Найбільше громадяни РФ бояться виникнення міжнародних конфліктів. Також чималі побоювання викликає підвищення цін на товари і послуги. Про це йдеться в офіційному повідомленні центру, передають Патріоти України.

У дослідженні, яке проводилося наприкінці минулого 2016 року, взяли участь понад півтори тисячі росіян з 46 регіонів Російської Федерації. Найменше занепокоєння у росіян викликає зростання злочинності і конфлікти, які відбуваються всередині країни. Не дуже сильно переживають росіяни і про своє здоров'я. Менше ніж рік тому люди стали боятися втратити роботу.

Сімейні конфлікти зайняли останню позицію "рейтингу страхів". В цілому аналітики відзначили, що рівень тривожності у людей значно знизився. Не останню роль в цьому зіграли пропагандисти Кремля, які навперебій кричали про прагнення Росії до миру в усьому світі. Однак дане твердження абсолютно не сходиться з дійсністю: російська військова агресія на Сході України призвела до тисяч жахливих смертей.

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...

Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...