Чого треба побоюватися в Україні: Британське посольство розробило пам'ятку для своїх ультрас

У першу чергу британцям рекомендують врахувати напружені відносини між Україною і Росією і "уникати будь-яких дій, які можуть спровокувати недружню реакцію".

Фінал Ліги чемпіонів пройде на НСК "Олімпійський" у Києві. Ілюстрація:Радіо Свобода

Посольство Великобританії в Україні підготувало пам'ятку для футбольних фанатів, які збираються поїхати на фінал Ліги Чемпіонів, який 26 травня пройде в Києві. Серед іншого, фанатів попереджають про можливі ризики, пов'язані з політичною ситуацією в Україні. Про це пише Inforesist, передають Патріоти України.

Так, британським фанатам, які збираються на матч "Реал - Ліверпуль", рекомендують врахувати напружені відносини між Україною і Росією і "уникати будь-яких дій, які можуть спровокувати недружню реакцію".

У посольстві попереджають про те, що в українській столиці ускладнений доступ до громадського транспорту для людей з інвалідністю.

Також фанатів попередили про "міцний" український алкоголь. Туристам не рекомендують розпивати алкоголь в публічних місцях (крім спеціальних закладів) або вживати напої з незнайомцями.

"Як і в будь-якому іншому місті, остерігайтеся кишенькових злодіїв і викрадачів сумок в аеропортах, залізничних станціях, в районі центру міста, на стадіоні і під час користування громадським транспортом. Не тримайте цінні речі і гаманці поза увагою", - додали в рекомендаціях.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...