"Чому ця ганчірка повинна коштувати стільки?!": Савченко пообіцяла одягатися в секонд-хенді разом з народом (відео)

Нардеп шокована цінами на одяг в Україні.

Надія Савченко. Фото:скрін відео

У мережі з'явилося відео, на якому Надія проявила солідарність зі своїм народом в питанні одягу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Еспресо TV.

Третього червня в кулуарах Верховної ради українська льотчиця і депутат партії "Батьківщина" Надія Савченко розповіла, що шокована високими цінами на одяг. Також нардеп заявила, що якщо її народ одягається в секонд-хенді, то і сама вона буде там одягатися.

"Я сама в шоці від цін. Я сама в шоці від того, що мені потрібно. У мене висить набір військової форми в шафі, мені потрібно одягнутися, вийти в ВР, я розумію, що це якось ... Хоча і ходить пів ВР в камуфляжі, я думаю, що треба звикати до цивільного життя.

І я приходжу в магазини, ціни за два роки і так змінилися, і я дивлюся на ціни і я просто не розумію, чому ця ганчірка повинна коштувати стільки ... я розповідаю сестрі, що якщо я народний депутат, а мій народ одягається в секонд-хенді, то я піду туди і одягнуся", - заявила депутат.

Виплати біженцям: Ось яку грошову допомогу отримують українці у Німеччині та Польщі

четвер, 2 травень 2024, 6:59

Німеччина та Польща - дві країни, які прийняли найбільше українських біженців. Сукупно там перебувають понад половина всіх людей з тимчасовим захистом у ЄС."РБК-Україна" розповідає, які виплати та програми допомоги для втікачів від війни діють в Польщі...

В Україні ціни на популярний фрукт б'ють минулорічні рекорди: Що відбувається

четвер, 2 травень 2024, 6:48

Вартість бананів в Україні стрімко зросла. Закупівельна ціна перевищила торішній рекорд, сягнувши 49,8 грн за кілограм. У супермаркетах банани коштують уже близько 70 грн за кіло, передають Патріоти України. Причиною зростання є кліматичні зміни, які з...