Чорний дим над Москвою: У російській столиці спалахнула масштабна пожежа, чути вибухи (фото, відео)

Встановлено, що займання сталося в металевому ангарі, що використовувався під стоянку автомобілів.

У Москві спалахнула чергова масштабна пожежа. Фото: Говорить Москва.

На південному заході Москви в районі станції метро "Калузька" в понеділок, 4 квітня, розпочалася масштабна пожежа на стоянці автомобілів. Про це повідомив радіостанції "Говорить Москва" очевидець подій, журналіст Андрій Малосолов, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Коли я піднімався нагору, в сторону" Коньково", подивився в дзеркала заднього виду, і побачив, що пожежа розростається все більше і більше, все чорніє і хмара ця стає все більшою", - сказав Малосолов.

Очевидці пишуть в соціальних мережах, що з боку палаючих будинків лунають хлопки.

"О 9:28 прибули. Встановлено, що відбулося загоряння в металевому ангарі, що використовується під стоянку автомобілів. Площа загоряння 300 метрів", - повідомили в МНС по Москві. Інформація про потерпілих не надходила.


Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...