Чудо Господнє: На Львівщині мироточить розп'яття (фотофакт)

Дерев'яний хрест, привезений з Боснії та Герцеговини, храму подарували вихідці з села.

На Львівщині мироточить розп'яття. Фото: Експрес.

У селі Березів, що на Львівщині, замироточило розп'яття, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Цей дерев'яний хрест нашого храму подарували вихідці з села, які привезли його з Боснії та Герцеговини, - розповів протоієрей Василь Андрійко, настоятель храму святого Іоанна Богослова.

- Першим, хто побачив сліди миро на ногах Ісуса, був наш паламар, восьмикласник Олег Щерба. Хлопця здивувало, що воно має дуже яскравий і приємний запах ... "

За цим явищем в церкві спостерігали тиждень. Сюди приїжджали священики разом з деканом Старосамбірського району.

"Спочатку думали, що це конденсат через вологість в храмі, - каже отець Василь. - Однак коли всі помітили ароматний запах мира, сумніви зникли! Владика Дрогобицько-Самбірський Яків благословив, щоб мирувались цим миром віруючі. Він визнав, що хрест мироточить. Після цього благословення ми почали проведення по середах і п'ятницях Акафіста Животворящого Хреста Господнього ".

За словами священика, хрест мироточить тільки час від часу. Сьогодні все миро, яке зібрали з нього, вже використали, адже в храм приїжджали багато людей з надією отримати благословення і зцілення.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...