Чи буде загострення? Експерт розказав, чому в терористів на сході "вимушена відпустка"

Остання активізація терористів - своєрідна відповідь на блокаду Криму

Терористи на Донбасі. Ілюстрація:portalnews24.com

Повномасштабний наступ на Донбасі неможливий, як мінімум, до березня 2016 року. Таку думку в коментарі Обозревателю висловив полковник запасу, учасник першого миротворчого батальйону України в Сараєво Михайло Савченко, інформують Патріоти України.

Як пояснив експерт, наступ неможливий, зважаючи она ряд б'єктивних причин: в холодну пору року важка техніка просто не зможе проїхати по розмитих полях

У цьому контексті він нагадав про проблеми, що виникли при спробах відремонтувати лінії електропередач у Херсонській області: "Головна проблема в тому, що туди не можна під'їхати - навіть повнопривідні позашляховики не можуть туди підійти".

Таким чином, "принаймні, до березня місяця очікувати абсолютно нічого не треба. Тому що, якщо хтось захоче влаштувати великий наступ, він буде змушений їхати тільки по дорозі", - запевнив Савченко.

На думку експерта, остання активізація терористів - своєрідна відповідь на блокаду Криму. Застосування авіації Росією Савченко не прогнозує.

Смачний спосіб обманути старість: Американський мільярдер назвав один продукт, який продовжує життя

середа, 8 травень 2024, 5:40

45-річний Брайан Джонсон, мільярдер та підприємець, який став популярним через своє рішення зробити переливання крові свого 17-річного сина з метою зберегти молодість, заявив про намір поділитися "секретним інгредієнтом", що, за його словами, може прод...

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...