Чим ще ж вони можуть похвалитися? Терористи "ДНР" пишаються, що "віджали" цілих 13 ринків

Ринки бойовики віджамають в Донецьку та Макіївці

Фото: "Вконтакте"

Напередодні в так званій "Донецькій народній республіці" відбулося засідання однієї з комісій окупаційного парламенту щодо передачі ринків, які діють на території "ДНР", у "державну власність". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сепаратичні видання.

За інформацією офіційного сайту парламенту "республіки", терористам вдалося "націоналізувати" 13 ринків, що діють на території окупованого Донбасу. Відтак, у Донецьку бойовики "віджали" такі ринки: "Континент", "Слов’янський ряд", "Анклав", "Покровський", "Травневий", "Донський", "Заперевальний", "Роздольний", "Бакинських Комісарів".

Крім того, у столиці Донбасу триває процес переходу у "державну власність" ринку "Мотодром". Щодо Макіївки, то тут привласнено ринки "Баракат", "Мрія", "Менделєєвський", "Есент".

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...