Чиновники можуть відхекатися - педалі не крутитимуть: Столичний голова розповів, як завтра святкуватиме день народження

Політик має вже за традицію святкування свого дня народження в колі найдорожчих людей.

У Віталія Кличко 19 липня день народження. Фото: boxnews.com.uaМер Києва Віталій Кличко планує відсвяткувати свій День народження 19 липня у колі родини. Про таку заяву Кличка повідомляє прес-служба політика "За традицією я дні народження святкую в дуже вузькому колі - колі родини. Ніякого великого святкування не буде", - сказав столичний голова, пишуть Патріоти України.

Мер Києва розповів, що наразі його діти перебувають в літньому таборі і тому він збирається їх відвідати. "Я поїду до дітей і з ними святкуватиму мій день народження", - сказав Віталій Кличко.

Найкращим подарунком для себе мер Києва назвав бадьорий фізичний стан, який йому вдається забезпечувати завдяки щоденним тренуванням, що розпочинаються о 6-ій ранку. "Після цього - заряд енергії на цілий день. І такий подарунок я зроблю сам собі також і 19 липня", - запевнив Кличко.

Столичний голова поділився й своїми планами на майбутній рік. "Я поставив перед собою завдання - зробити Київ європейським містом", - сказав Віталій Кличко.

Зокрема, підкреслив він, серед планів - відкриття найближчим часом оновленого велотреку в столиці, ремонт доріг на 51-ій столичній вулиці, реконструкція Київського зоопарку, збільшення кількості місць, де кияни матимуть змогу відпочивати, облаштування меморіалу "Бабин Яр" тощо.

"Російські душі з українськими паспортами": Українців обурило відео з випускниками щколи в Харкові

неділя, 12 травень 2024, 14:43

11 травня фотокор Ян Доброносов опублікував відео, на якому випускники о 05:30 ранку, поки немає авто, на проїжджій частині репетирують вальс. Це відео спровокувало масове обурення, адже школярі та хореограф розмовляють російською мовою, зазначають Пат...

Бій проти Камбососа: Усик відреагував на перемогу Ломаченка

неділя, 12 травень 2024, 14:03

Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександр Усик відреагував на яскраву перемогу Василя Ломаченка над австралійцем Джорджем Камбососом у поєдинку за вакантний пояс IBF у легкому дивізіоні. Олександр на сторінці в Instagram...