"Життя віддам, аби лише мої рідні й усі українці були вільними та щасливими!": Сьогодні день народження славного Воїна (фото)

На його рахунку декілька спалених ворожих САУ.

Анатолій Григорович Безбах. Фото: соцмережі.

Привітаємо сьогодні з Днем народження славного Воїна! Анатолій Григорович Безбах. Коли Крим окупували рашисти, приїхав на вільну українську землю. Пішов на службу в армію, став механіком-водієм танку. У свої 58 воює на заздрість молодим. Привітати Анатолія Григоровича закликали у спільноті "Патріоти України - єднаймося!" в соцмережі "Фейсбук". Патріоти України приєднуються до привітань, бажаючи військовому здоров'я, наснаги, віри та побачити свою малу батьківщину вільною від окупантів.

На його рахунку декілька спалених ворожих САУ. "У мене п’ять онуків, і я не хочу, щоб чужинці вказували, як їм жити. Так уже п'ятий рік воюю… Я життя віддам за рідну землю, аби лише мої рідні й усі українці були вільними та щасливими!" Віримо,що так і буде, дядю Толю! Дякуємо Вам за службу!

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...