"Читинська громадянська війна": У Росії нагородили військового за "виконання обов'язків під Дебальцевим" (фото)

Російська пропаганда стверджує, що на Донбасі йде війна між східними та західними українцями, але чомусь не пояснюють, чому там регулярно гинуть росіяни.

Святкування 9 травня у РФ. Фото: соцмережі.

Російська влада цинічно заявляє, що на сході України йде "громадянська війна", але нагороджує солдатів, загиблих там, "за виконання військових обов'язків". Про це йдеться на сторінці Necro Mancer у Twitter, передають Патріоти України.

"Громадянська війна - це коли майор ЗС (Збройних сил, - ред.) РФ Губарєв Олег "Ельф" з Чити отримує від Путіна (президента РФ Володимира Путіна, - ред.) Орден Мужності за виконання обов'язків військової служби під Дебальцевим (посмертно)", - йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що пост активно коментують у мережі. "Читинська громадянська війна", "Ви дивуєтеся, закритим указом нагородили. Таких героїв у РФ десятки тисяч. А в СРСР було, напевно, і сотні тисяч іхтамнетів", - пишуть в інтернеті.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...