"Да, я випив, в мене проблеми": П'яний даішник протаранив огорожу дитячого садка в Ужгороді (відео, 18+)

Неадекватним водієм виявився співробітник ДАІ Федір Голубка, якого вже звільняли за їзду в п'яному вигляді, але він поновився на роботі через суд.

Це п'яне бидло могло вбити дітей. Скріншот.

Поліцейські гналися за Skoda Superb, за кермом якої був явно п'яний водій, який в результаті збив огорожу і влетів у двір дитячого садка. На щастя, ніхто не постраждав. Неадекватним водієм виявився співробітник ДАІ Федір Голубка, якого вже звільняли за їзду в п'яному вигляді, але він поновився на роботі через суд. Зараз в його крові виявили 2,5 проміле. Про це написав у своєму ЖЖ блогер під ніком PAULUSKP, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відео треба дивитися. Там і розповіді про те, як через АТО пройшов, і гейські фантазії на адресу оператора зі спробою вирвати камеру.

Упевнений, він знову відновиться через суд. А я хочу задати питання деяким патріотичним патріотам, люблячим міркувати про те, що на Донбасі бидло живе, а в решті України рафіновані європейці - і на цій підставі намагаються виправдати дискримінацію людей за регіональною ознакою.

Хоча ні, не буду питання задавати. Нехай дивляться відео.

П'яне бидло, яке мало не вбило дітей в Ужгороді, точно не наїхало з Донбасу. Акцент видає.

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...