"Пішов геть, козел безрогий": У Львові агресивна водійка збила патрульного (відео)

Правоохоронці приїхали на виклик, де була неправильно припаркована іномарка, і перешкоджала проїзду карети швидкої, яка саме їхала до пацієнта.
Водійка поводилася дуже агресивно. Фото: скріншот з відео.

У Львові жінка-водій спровокувала небезпечну ситуацію, у якій постраждав патрульний поліцейський, передають Патріоти України.

Як інформує прес-служба поліції області, інцидент трапився приблизно о 13:00 на вулиці Січових Стрільців в центрі Львова. Правоохоронці приїхали на виклик, де була неправильно припаркована іномарка, і перешкоджала проїзду карети швидкої, яка саме їхала до пацієнта.

Велопатрульні, які прибули на місце події, попросили жінку перепаркуватись, щоб звільнити дорогу для швидкої. У відповідь водійка почала лаятись і поводила себе доволі агресивно. На відео, яке оприлюднила патрульна поліція області у своєму Facebook, чути, як жінка нецензурно висловлюється у бік патрульного.

На прохання пред'явити водійське посвідчення жінка продовжила лаятись. Після чергових зауважень поліцейського і відмови водійки, вона натиснула на газ та кілька метрів провезла правоохоронця на капоті. Наприкінці відео, чути, як водійка каже, що поспішає в онкологічну клініку.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...