Дай Боже, не останній: Ізраїльська армія показала дівчину, яка збила російсько-сирійський СУ-22

Саме ця військовослужбовець також ліквідувала сирійський БПЛА, який близько двох тижнів тому був збитий на південь від Галілейського моря.

Ізраїльські жінки-військові. Фото: соцмережі.

Керівництвом ЦАХАЛу було прийнято рішення оприлюднити ім'я офіцера, що знищив винищувач-бомбардувальник Су-22, який зазіхнув на повітряний простір єврейської держави, передають Патріоти України.

За інформацією Jerusalem Post, це командир батареї ППО Patriot при сто тридцять восьмому батальйоні Армії оборони Ізраїлю, капітан Ор Неєман. Крім знищеного літака, саме ця військовослужбовець ліквідувала сирійський БПЛА, який близько двох тижнів тому був збитий на південь від Галілейського моря.


"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...

В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:55

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...