Дай команду, Аксенов!: Сергій Рульов у Криму обурився образливим написам на Путіна (відео)

Симпатик антимайдану та російської агресії в Україні звернувся до так званої кримської влади з вимогою вжити заходів щодо усунення відомих закликів "ПТН ПНХ".

Сергій Рульов. Фото: скрін відео

Український журналіст-аматор Сергій Рульов, який є прихильником антимайдану і дій російської влади в Криму і на Донбасі, здивувався ставленню жителів окупованого півострова до президента Росії Володимира Путіна. Відео з одкровеннями Рульова з'явилося на Youtube, повідомляють Патріоти України.

Як відомо, Рульов прославився своїм репортажем про так званого Топаза і його команду - "тітушок" з Маріїнського парку, які, врешті-решт, журналіста побили.

Після цього репортер-любитель дав інтерв'ю російським каналам і звинуватив у своєму побитті євромайданівців. Пізніше Рульов виїхав у Росію, де продовжує свою антиукраїнську діяльність.

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...