Далекобійники почали акцію протесту "Равлик" на Московській кільцевій дорозі (відео)

Таку назву акція отримала за мінімальну швидкість, з якою рухаються протестувальники.

Скріншот Яндекс. Пробки

Водії великовантажних автомобілів почали акцію протесту на Московській кільцевій автодорозі в районі Ленінградського шосе. Фури рухаються по зовнішній стороні МКАД з мінімальною швидкістю (акція отримала назву «Равлик»), залишаючи тільки одну-дві смуги для руху інших машин. Про це виданню Slon розповів координатор водіїв Сергій Гуляєв, передають Патріоти України.

Кореспондент Російської служби «Бі-бі-сі» повідомляє, що через акцію поліція змушена була перекрити з'їзди на зовнішню сторону кільця. За словами Гуляєва, акція триватиме кілька годин до команди "відбій"".

Сервіс «Яндекс.Пробки» повідомляє, що затор на зовнішній стороні МКАД розтягнувся від Ленінградського шосе на 10 кілометрів – до Алтуфьевского шосе.

Акція далекобійників пов'язана з введенням з 15 листопада системи плати за проїзд по федеральних трасах «Платон». Водії вимагають скасування зборів і пов'язаних з ними штрафів, а також скаржаться не те, що система виявилася неготовою до реальної роботи.

"Є чіткі правила, вони дещо змінилися": В Міноборони заявили, що не всі держслужбовці матимуть бронювання

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:54

Державні службовці, які є військовозобов’язаними і не мають бронювання, підлягають мобілізації на загальних підставах. Про це сказав речник Міноборони Дмитро Лазуткін в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. "Йдеться про те, що ці люди також н...

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...