Далі - "візовий режим"?: Через "кордон з "ДНР" не хочуть пускати "ЛНР"-івців та вважають їх "другим сортом", - блогер

У мережі висміяли новину з Донбасу про проблеми при перетині "кордону", яку повідомив блогер з Луганську

Фото: server2.cripo.info

Український блогер під ніком Савелій Вассерман, котрий проживає у окупованому Луганську, розповів про проблеми перетину "кордону" між двома псевдореспубліками. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".

"Свежие новости.
Проехать границу ДНР с луганской пропиской становится все сложнее. Если раньше за определеную плату все было договорено ,то теперь нас маринуют отдельно от донецких. Причем не стесняясь четко указывать что мы второго сорта и спасибо что вообще пускают через ДНР.
наши блага тоже не отстоют - первый вопрос "кто тут с ДНР"??

все стало много хуже. ЧТО ДАЛЬШЕ? ВИЗОВЫЙ РЕЖИМ?", - написав блогер.

"Обьявите войну между двумя дырами и перех**ячтесь все вояки там, а мирные вздохнут с облегчением и спокойненько все станет Украиной", "Далі тільки "колючий" дріт та отримання безвізового режиму", "Не х@ й шаст@ть.....", "якщо візи і закордонні паспорти треба буде друкувати. ох і папірців на республіку випало...", "то різні Народи", "Чота ржу. А де можна у Харкові візу в ЛНР отримати, крім СБУ", "а далі повне закриття кордонів. будемо сидіти кожен по своїй НР, і балакати на російський мові", - коментують публікацію користувачі мережі.

Ірландія може скоротити державну підтримку для українських біженців

вівторок, 14 травень 2024, 2:35

Ірландія цього тижня розгляне питання про скорочення державної підтримки для шукачів притулку та біженців, у тому числі тих, хто прибув з України, з метою приведення системи відповідно до систем інших європейських країн. Про це у понеділок заявив прем'...

"Я вб’ю його!": Мама Усика пригрозила Тайсону Ф’юрі за неприпустиму поведінку до свого сина

вівторок, 14 травень 2024, 0:55

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у суперважкій вазі Олександр Усик розповів про реакцію своєї мами на поведінку володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі. . Український боксер зізнався, що його мама була незадоволена тим, що британець штовхнув йо...