І знову друзі навік: У Туреччині заявили про часткове скасування віз для громадян РФ

Безвізовий режим між Росією і Туреччиною діяв з 2011 року і був скасований в 2016 році, після того, як російський бомбардувальник Су-24 був збитий турецькими ВПС.

Мевлют Чавушоглу. Фото:futuretvnetwork.comТуреччина спробує частково скасувати візи для громадян Російської Федерації (РФ). Про це сказав глава Міністерства закордонних справ (МЗС) Туреччини Мевлют Чавушоглу, передають Патріоти Україниз посиланням на РБК.

“Спочатку ми спробуємо частково скасувати візи. Можливо, Ердоган і президент Путін зроблять відповідні кроки до кінця цього року. Спочатку ми скасуємо візи, а потім подивимося, як буде розвиватися ситуація”, – заявив Чавушоглу.

Слід відзначити, що безвізовий режим між Росією і Туреччиною діяв з 2011 року. Він був скасований в 2016 році, після того, як російський бомбардувальник Су-24 був збитий турецькими ВПС.

За даними Міноборони РФ, літак брав участь в операції в Сирії. Однак, за словами Анкари, російський літак порушив повітряний простір Туреччини.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...