"Даний матеріал - фейк на 100 відсотків": Лещенко відхрестився від мільйонів у "Сбербанку Росії"

Нардеп запевняє, що у даному банку ніколи не тримав заощаджень.

Сергій Лещенко. Фото:ukr.obozrevatel.com

Народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Лещенко заявляє, що ніколи не тримав заощадження в Сбербанку Росії. Про це він написав у своєму Facebook, зазначають Патріоти України.

"Щось мало мені грошей на рахунку в Сбербанку порахували. Там не 22 мільйони, а 22 мільярди. Скоро буду давати транші замість МВФ. Якщо серйозно, то люди Пашинського оприлюднили фальшивку. Я не зберігав і не зберігаю гроші в Сбербанке.

Здійснив через нього один платіж - на рахунок Пенсійного фонду в Державному казначействі України. Даний матеріал - фейк на 100 відсотків, які без будь-яких підтверджень або коментарів з мого боку тиражують десятки сайтів, в тому числі РБК, Обозреватель, Гордон. Пропонуйте нові теми для фейків - не дамо сумувати лайнометам", - заявив нардеп.

При цьому Лещенко ухилився від відповіді щодо своєї другої квартири.

"НАБУ все перевірило. Я дав пояснення НАБУ, і воно підтвердило легальність всіх ресурсів, всіх засобів, заощаджень. Я думаю, що питання на цьому закрите. На темі квартири поставлена крапка. Сподіваюся, з такою же пристрастю будуть розслідуватися інші корупційні оборудки і майно чиновників", - підсумував нардеп.

Як повідомлялося раніше, в мережі показали виписку з рахунків Лещенка, яка свідчить, що на рахунку нардепа містилося понад 22 мільйони.


Побиття дівчини представником ТЦК у Одесі: У командуванні Південь відео назвали "роботою на ворога"

вівторок, 14 травень 2024, 23:41

Керівництво оперативного командування Південь звернулося до правоохоронців щодо інциденту з дівчиною та представниками ТЦК в Одесі. Про це йдеться в заяві ОК Південь, передають Патріоти України. Також керівництво хоче дізнатися, у чиїх інтересах був ко...

Виготовляли на Буковині: Українців годували підробленими небезпечними продуктами (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 22:50

Детективи Бюро економічної безпеки (БЕБ) викрили підпільне виробництво продуктів харчування – зокрема їжі швидкого приготування та кави. Працювали ділки у Чернівецькій області в антисанітарних умовах. Про це повідомили у БЕБ, передають Патріоти України...