Де багато гнаних, є праведники: У Криму озброєні люди розігнали службу в церкві Київського Патріархату

Застосувавши силу, невідомі у масках і так звані "казаки" вигнали з приміщення настоятеля і прихожан.

Ілюстрація:risu.org.ua

У Криму продовжують утискати священиків Української Православної церкви Київського Патріархату. Як повідомляє прес-центр Генеральної прокуратури України, останній інцидент стався днями в одному з населених пунктів під Сімферополем, зазначають Патріоти України.

У Сімферополі невідомі озброєні особи в масках і так звані "казаки" вигнали з храму УПЦ КП прихожан і настоятеля.

"Встановлено, що при здійсненні релігійного обряду в Свято-Покровському храмі Української православної церкви Київського патріархату, розташованого в селищі Перевальне Сімферопольського району АР Крим, в храм прибули невідомі озброєні особи в масках і "казаки" і, застосувавши силу, вигнали з приміщення настоятеля і прихожан"- повідомили в ГПУ.

Ім'я священика не називають, проте в ГПУ зазначили, що цей священик є противником збройної агресії Російської Федерації і незаконно розшукується за звинуваченням в екстремізмі.

Напередодні місцеві правоохоронці затримали матір цього священика, і вимагали від неї розкриття особистих даних її сина.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...