Демобілізованого бійця АТО знайшли мертвим на Львівщині

Демобілізований боєць 8 січня вийшов з дому та не повернувся.

Село Нижній Турів. Фото: YouTube

У селі Нижній Турів на Львівщині знайшли мертвим демобілізованого учасника АТО Тараса Маєцького, який зник місяць тому. Про це повідомляє Zaxid.net із посиланням на голову Турківської Райдержадміністрації Олександра Лабецького, передають Патріоти України.

За його словами, 34-річного Маєцького знайшли односельчани під снігом. Демобілізований боєць 8 січня вийшов з дому та не повернувся. Для його пошуків залучали місцевих мешканців включно з головами сільських рад, а також прикордонників, працівників поліції та рятувальників ДСНС.

Тарасу Маєцькому намагалася додзвонитись сестра. Впродовж доби після його зникнення при наборі номеру бійця йшли гудки, але 9 січня телефон уже був вимкнений - сів акумулятор. За словами Лабецького, тіло бійця забрали до моргу, аби встановити причини смерті. Поховання Маєцького заплановані на вівторок, 7 лютого.

Нагадаємо, У Харківській області поблизу села Цапівка знайшли тіло чоловіка у камуфляжному одязі. До правоохоронців звернувся місцевий мешканець, розповівши, що його собака приніс додому людські останки. За даними поліції, загиблим виявився 54-річний мешканець Великобурлуцького району, який був демобілізований з військової частини у жовтні 2016 року.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...