Демобілізований боєць АТО влаштував стрілянину і підірвав себе, є постраждалі (фото, відео)

На місці події поліцейські з'ясували, що є постраждалі. Був знайдений чоловік з вогнепальним пораненням.

Будинок, де стався інцидент. Фото:http://www.tp.npu.gov.ua/

Сьогодні о восьмій годині ранку до чергової частини Тернопільського відділення поліції надійшло повідомлення від жителя села Петриків, про те, що у дворі сусіднього будинку чути постріли. На місце події негайно вирушили група швидкого реагування та слідчо-оперативна група поліції, повідомляють Патріоти України з посиланням на сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області.

Тернопільський сайт "20 хвилин" відзначає, що житель Львівської області - раніше був учасником АТО, який, за попередніми даними, був поранений на Донбасі. Він приїхав в Петриків 3 березня й переночував у діда жінки. Однак вранці щось сталося, і він відкрив вогонь. Жінка встигла втекти від розправи.

"Як стало нам відомо, жінка проживала з нападаючим в цивільному шлюбі на Львівщині. Чоловік під час суперечки побив її, тому вона втекла від нього. Через деякий час він хотів повернути кохану і приїхав в Петриків. Жінка вже мала стосунки з іншим. І чути не хотіла, щоб повертатися до львів'янина", - пише видання.

"Він приїхав ще вчора (3 березня. - ред.), - розповів виданню чоловік, близький до сім'ї, який просив не називати його ім'я. - Дідусь жінки навіть взяв його до себе ночувати в літню кухню. Що йому зайшло, не знаю. Але вранці він почав стріляти. Потім закрився з дідом в літній кухні. Незабаром підірвався разом з дідусем".

На місце події прибули бійці спецпідрозділу "Сокіл" тернопільської поліції, була оголошена операція "Грім". Поліцейські вели переговори, намагалися зробити все можливе, щоб звільнити заручника і змусити нападника здатися, проте не вдалося. Зловмисник підірвав гранату, завдавши смертельні поранення старенькому пенсіонеру і собі.

На місці події проводяться слідчі дії. Ніхто з місцевих жителів і співробітників поліції не постраждав. Розпочато кримінальні провадження у частині першій статті 115 - умисне вбивство, статтями 263 - незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами і 146 - незаконне позбавлення волі або викрадення людини КК.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...