Демографічний рекорд на Житомирщині: 43-річна жінка народила 16-ту дитину

​У Коростені кажуть, що сім'я Камінських - зразкова і за дітей турбуватися не варто.

Людмила Камінська зі своєю 16-ою дитиною. Фото: zhzh.info.

Мешканка Коростеня встановила своєрідний рекорд: вона в 43 роки народила 16-ту дитину. Хлопчику дали ім'я Давид, його вага склала 3,2 кг, а зріст - 52 сантиметри. Перший раз жінка народила в 19 років, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Вся її сім'я роботяща. Чоловік Людмили трудиться на залізничному вокзалі, один з синів в армії служить, інші діти - хто працює, а хто допомагає матері по господарству.

У міськраді Коростеня розповіли, що сім'я зразкова і влада за Камінських спокійна.

"Випадок просто дивовижний і унікальний. Приємно, що це дуже благополучна сім'я - всі дорослі діти працюють або навчаються, а молодші виглядають дуже охайно", - розповіли в прес-службі міськради.

Однак особливих подарунків родині влада дарувати не буде.

Нагадаємо, найбільш багатодітним в Україні з 2013 року вважається подружжя Намені з села Остриці Чернівецької області. Три роки тому Леонора Намені народила свою 21-шу дитину, побивши при цьому свій же рекорд, встановлений ще в 2011 році.

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...