Демонстративна зневага: Мережа азербайджанських заправок в Україні змушує своїх співробітників не спілкуватися українською

Черговий мовний скандал стався у Києві на автозаправці SOCAR за адресою бульвар Дружби народів, 35.

Ілюстрація:Fаcebook

Співробітники київської автозаправки SOCAR за адресою бульвар Дружби народів, 35 демонстративно відмовляються обслуговувати клієнтів українською мовою. Про це Обозревателю розповіла постійна клієнтка даної автозаправки на ім'я Алла, передають Патріоти України.

"Ця історія тягнеться вже 7 чи 8 місяців. Перший конфлікт стався в кінці минулої зими-на початку весни після того, як мене все це вже дістало, і я почала вимагати відповідати мені українською. У відповідь на перше звернення до мене зателефонував керівник АЗС і сказав, що він поговорить зі своїми співробітниками і дасть відповідні вказівки", - розповіла вона.

За словами клієнтки автозаправки, не дивлячись на обіцянку керівника АЗС, ситуація анітрохи не змінилася, і співробітники даної автозаправки продовжили демонстративно відповідати їй російською мовою.

"Особисто я говорила з керівником ще разів зо три. В останній раз це трапилося у вересні, і тоді все мало не дійшло до криків і мату. Я з ним уже по телефону нетолерантно розмовляла. Сказала йому, що він за керівник, якщо не може вирішити питання зі своїм персоналом", - поділилася жінка.

Клієнтка автозаправки розповіла, що давно вже не заїжджала на цю АЗС, але сьогодні була змушена знову скористатися її послугами і переконатися, що ставлення співробітників до клієнтів не змінилося.

"Знову дівчина, до якої я голосно і чітко зверталася українською мовою, тупо відповідала мені на питання російською. З таким перекошеним обличчям, ніби я у неї гроші позичаю. У мене вже просто немає сил. Це той випадок, коли людей потрібно поставити на місце і пояснити, що вони не мають рації. Як мінімум в культурі поводження з клієнтами", - резюмувала Алла.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...